IZDVAJAMO:
Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2020. godini: 23. 05. 2020. – Žepče

Impresum

Ured za brak i obitelj Vrhbosanske Nadbiskupije

Kaptol 7, 71 000 Sarajevo, BiH

Mobitel: +387 63 195 193

E-mail:obiteljvn@gmail.com

www.obitelj-vn.org


Za sve tehničke i pravne informacije obratite se vlasniku web stranice. Sadržaj i struktura web stranice zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili slika iziskuje prethodno dobivanje suglasnosti vlasnika web stranice. U slučaju izravnog ili neizravnog usmjeravanja na strane internetske stranice Ureda za brak i obitelj ograđuje se od njihovog sadržaja. Umreženi sadržaji trećih strana ne potječu iz Ureda za brak i obitelj, niti imamo mogućnost utjecati na sadržaj stranica trećih strana.

finallogo1-300x196

ZBOG PANDEMIJE KORONAVIRUSA OTKAZAN TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK U KREŠEVSKOM I BUGOJANSKOM DEKANATU

 

U skladu s aktualnim događanjima zbog pandemije koronavirusa Federalna vlada donijela je odluku o proglašenju nesreće uzrokovane pojavom novog soja koronavirusa (COVID 19) na području Federacije. Restriktivne mjere zbog stanja nesreće uključuju zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, te se stoga otkazuju tečajevi priprave za sakramentalni brak koji su trebali biti održani u subotu, 4. travnja u Gromiljaku (Kreševski dekanat) i 18. travnja u Skopaljskoj Gračanici (Bugojasnki dekanat).

 

Nakon stabilizacije stanja bit će određen novi termin, a isti će biti objavljen dekanatima/župama Vrhbosanske nadbiskupije te na mrežnoj stranici obitelj-vn.org, stoji u priopćenju Ureda za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije.  

 

Visit Us On Facebook